Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa

 

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemia on ensimmäinen kokonaisvaltainen ohjelma, minkä avulla opit nauttimaan pääsykokeisiin valmistautumisesta, tulet kokemaan huiman kehityksen ja lopulta saavuttamaan unelmiesi koulupaikan, ilman jatkuvaa hämmennystä, pelkoa koepäivästä tai epävarmuutta omasta osaamisesta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vapauta supervoimasi ja menesty pääsykokeissa

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemia on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa menestyä pääsykokeissa ja alkaa rakentamaan itsellensä parempaa elämää. Sen tarkoituksena on opettaa sinulle askel askeleeta kaikki ne asiat, jotka tarvitset pääsykokeissa menestyäksesi, jotta mikään ei jää sinulta sattuman varaan. Tälle sivulle olen koonnut yhteen kaikki ne työkalut, joita akatemia sinulle tarjoaa. Suurin osa kaikista työkaluista on sinulle täysin maksuttomia, mutta mikäli koet tarjoamani avun hyödylliseksi, on sinun mahdollista syventää oppimistasi ja jatkaa matkaasi kanssani myös maksullisten kurssien avulla. Lämpimästi tervetuloa mukaan uuden oppimisen ja itsenä kehittämisen polulle<3

1. Itsenäiseen opiskeluun

Tutustu rauhassa kaikkiin akatemian tarjoamiin maksuttomiin materiaaleihin:

2. Kolme salaisuutta pääsykokeissa menestymiseksi

Varaa paikkasi ajoissa tähän supersuosittuun (maksuttomaan) luentoon!

Liity mukaan Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemian tarjoamalle maksuttomalle luennolle, joka järjestetään 10.01.2021 klo 18:00 verkossa. Liity mukaan, vaikka et pääsisi osallistumaan livenä, sillä voit katsoa luennon tallenteen myöhemmin! Tällä luennolla saat selville 3 salaisuutta siihen, kuinka kokea huikea kehitys ja saavuttaa unelmien koulupaikka ilman jatkuvaa hämmennystä, pelkoa koepäivästä ja epävarmuutta omasta osaamisesta. Nähdään luennolla! <3

3. Syvennä Oppimistasi

Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssin ovet ovat vihdoin auki!

Oletko alkamassa lukemaan pääsykokeisiin, mutta kamppailet oman mielesi kanssa? Pelkäätkö, että vaikka lukisit kuinka paljon, et siltikään osaisi tarpeeksi? Onko vaarana, että usko omiin kykyihisi tai motivaatio hukkuu kevään aikana? Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, mikäli haluat oppia nauttimaan lukuajasta ja kokemaan huikean kehityksen, ilman jatkuvaa hämmennystä, pelkoa koepäivästä ja epävarmuutta omasta osaamisesta.

Menestystarinoita
Oletko sinä seuraava?

”Vaikka omasta mielestäni minulla oli perusasiat tämän aiheen tiimoilta aika hyvin jo hallinnassa, Iidan valmennus motivoi ja auttoi tuomaan näitä asioita konkreettisesti mukaan arkeen. Aina valmennuksen jälkeen minulla oli todella inspiroitunut olo ja tuntui, että pystyn tähän! Iidan materiaaleihin tulee varmasti palattua useampaan otteeseen.”

Tiia

”Iidan luennon jälkeen oivalsin, että tämähän on juuri se, mitä tarvitsen. En ole täysin osannut tiedostaa, mistä haasteeni johtuvat, mutta luennon jälkeen ymmärsin monia asioita, jotka täytyy muuttua. Osallistuin Iidan kurssille ja sain ihan älyttömästi uusia työkaluja arkeeni, joiden avulla sain lisää energiaa, rutkasti motivaatiota ja uskoa omiin mahdollisuuksiini. Ennen Iidan kurssia olin valmennuskurssini välikokeissa huonoimpien 30% joukossa. Kurssin päätteeksi kuuluin parhaimpien joukkoon.”

Marianne

”Iida auttoi minua luomaan parhaat mahdolliset rutiinit, jolloin sain luku-urakan aikana itsestäni kaiken irti. Opiskelukin tuntui mielekkäältä, kun sain vinkkejä motivaation ylläpitämiseen. Voin suositella Iidan sekä maksuttomia että maksullisia koulutuksia kaikille, joilla on hyvää valmistautumista vaativa pääsykoe edessä ja jotka kaipaavat apua itsevarmuuden löytämisessä.”

Iida