Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa

 

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemia on ensimmäinen kokonaisvaltainen ohjelma, minkä avulla opit nauttimaan pääsykokeisiin valmistautumisesta, tulet kokemaan huiman kehityksen ja lopulta saavuttamaan unelmiesi koulupaikan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vapauta supervoimasi ja menesty pääsykokeissa

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemia on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa menestyä pääsykokeissa ja alkaa rakentamaan itsellensä parempaa elämää. Sen tarkoituksena on opettaa sinulle askel askeleeta kaikki ne asiat, jotka tarvitset pääsykokeissa menestyäksesi, jotta mikään ei jää sinulta sattuman varaan. Tälle sivulle olen koonnut yhteen kaikki ne työkalut, joita akatemia sinulle tarjoaa. Suurin osa kaikista työkaluista on sinulle täysin maksuttomia, mutta mikäli koet tarjoamani avun hyödylliseksi, on sinun mahdollista syventää oppimistasi ja jatkaa matkaasi kanssani myös maksullisten kurssien avulla. Lämpimästi tervetuloa mukaan uuden oppimisen ja itsenä kehittämisen polulle<3

1. Itsenäiseen opiskeluun

Tutustu rauhassa kaikkiin akatemian tarjoamiin maksuttomiin materiaaleihin:

2. Master Class luennot netissä

Varaa paikkasi ajoissa tähän supersuosittuun (maksuttomaan) luentoon!

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa akatemia järjestää muutaman kerran vuodessa supersuositun Master Class luennon netissä. Luennolla saat työkaluja kaikkiin niihin haasteisiin, joita kohtaat pääsykokeisiin lukiessa. Lisäksi kuulet lukuisia akatemian opiskelijoiden menestystarinoita. Tämä luento innostaa ja inspiroi sekä ennen kaikkea auttaa sinua saamaan itsestäsi kaiken irti, jotta voit menestyä pääsykokeissa ensi keväänä.

3. Syvennä Oppimistasi

Liity Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssin odotuslistalle!

Oletko alkamassa lukemaan pääsykokeisiin, mutta kamppailet oman mielesi kanssa? Pelkäätkö, että vaikka lukisit kuinka paljon, et siltikään osaisi tarpeeksi? Onko vaarana, että usko omiin kykyihisi tai motivaatio hukkuu kevään aikana?Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssi on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon opiskelupaikan varmistamiseksi. Kurssi on suunniteltu niin, että pystyt saamaan itsestäsi parhaan mahdollisen irti koko lukuprosessin ajan sekä oikeasti varmistamaan menestymisen myös jännittävässä koetilanteessa. Kurssin ovet avataan vain kerran vuodessa: tutustu kurssiin ja liity sen odotuslistalle, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen käynnistyy!

Menestystarinoita
Oletko sinä seuraava?

”Vaikka omasta mielestäni minulla oli perusasiat tämän aiheen tiimoilta aika hyvin jo hallinnassa, Iidan valmennus motivoi ja auttoi tuomaan näitä asioita konkreettisesti mukaan arkeen. Aina valmennuksen jälkeen minulla oli todella inspiroitunut olo ja tuntui, että pystyn tähän! Iidan materiaaleihin tulee varmasti palattua useampaan otteeseen.”

Tiia

”Iida auttoi minua luomaan parhaat mahdolliset rutiinit, jolloin sain luku-urakan aikana itsestäni kaiken irti. Opiskelukin tuntui mielekkäältä, kun sain vinkkejä motivaation ylläpitämiseen. Voin suositella Iidan sekä maksuttomia että maksullisia koulutuksia kaikille, joilla on hyvää valmistautumista vaativa pääsykoe edessä ja jotka kaipaavat apua itsevarmuuden löytämisessä.”

Iida

”Iidan luennon jälkeen oivalsin, että tämähän on juuri se, mitä tarvitsen. En ole täysin osannut tiedostaa, mistä haasteeni johtuvat, mutta luennon jälkeen ymmärsin monia asioita, jotka täytyy muuttua. Osallistuin Iidan kurssille ja sain ihan älyttömästi uusia työkaluja arkeeni, joiden avulla sain lisää energiaa, rutkasti motivaatiota ja uskoa omiin mahdollisuuksiini. Ennen Iidan kurssia olin valmennuskurssini välikokeissa huonoimpien 30% joukossa. Kurssin päätteeksi kuuluin parhaimpien joukkoon.”

Marianne