Menesty Pääsykokeissa Podcast

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa


Liittymällä viikkokirjeen tilaajaksi saat kuulla ensimmäisten joukossa, kun uusi podcast jakso on ulkona!

”Iidan tehtävien avulla pääsin vielä syvemmälle siinä, mistä omat ongelmani kumpuavat, miksen päässyt tavoitteeseeni ja mikä on se, mitä oikeastaan elämältäni haluan. Harjoitusten avulla selkeytyivät enemmän niin omat arvot kuin heikkoudetkin. Suosittelen Iidan viikkokirjettä sellaiselle, joka haluaa antaa parhaat mahdolliset edellytykset oman pääsykoeurakan onnistumiselle.” 

”Olen ymmärtänyt, että sinulle voi kirjoittaa aina jos tulee jotakin. Tähän väliin täytyy sanoa, että olen saanut todella paljon uskoa sekä inspiraatiota kaikesta tuottamastasi sisällöstä niin viikkokirjeen kuin verkkosivujenkin kautta. Odotan innolla tammikuussa alkavaa kurssia, sillä tiedän, että sillä on isompi merkitys minulle sisäänpääsyn kannalta kuin hullulla pänttäämisellä, jota tein jo viime keväänä ison kasan. ”

”Olen iloinen, että on joku, joka kertoo oivalluksia ja jakaa vinkkejä kohti parempia tuloksia. Yhdessä podcastissa piti miettiä asiaa ”entä jos mä pääsen” ja silloin ymmärsin, että ajatukset oikeasti täytyy suunnata optimismiin ja uskoa omiin kykyihin. Sen jälkeen oon alkanut uskoon ja myös kirjottanut ylös syyt miksi haluan kouluun ja millainen ihminen haluan olla. ”

Podcastin hostina Iida Soininen

Heippa, olen Soinisen Iida, Menesty Pääsykokeessa Akatemian sekä yhteisön perustaja, ja haluan auttaa Sinua löytämään oman #supervoimasi ja menestymään pääsykokeissa. Omalta taustaltani olen entinen kilpaurheilija salibandyssa ja nykyinen melkein valmis kauppatieteiden maisteri. Ansiotyökseni toimin tällä hetkellä Start Up yrityksessä Content Marketing Specialistina ja lisäksi olen toiminut sivutoimisesti yrittäjänä 2018 vuodesta lähtien.

Minulle elämässä tärkeintä on rakkaus ja se, että pääsen toteuttamaan itseäni ja että nautin elämästä täysin siemauksin joka ikinen päivä. Kun teen sitä, mitä rakastan, pystyn auttamaan myös sinua toimimaan samoin. Itse en löytänyt omaa #supervoimaani sattumalta. Se on vaatinut paljon itsetutkiskelua, opiskelua, epämukavuusalueelle menemistä, asioista luopumista, rohkeutta, sinnikkyyttä ja ennen kaikkea periksiantamattomuutta.

Missionani on auttaa mahdollisimman montaa nuorta aikuista löytämään sen oman juttunsa ja rohkaista heitä vapauttamaan oman supervoimansa, jotta hekin voisivat elää merkityksellistä, hyvinvoivaa ja omannäköistä elämää. Meissä jokaisessa on oma supervoima, sinussakin siellä. Ja tehtäväni on auttaa sinua löytämään sen!