Haluaisitko minut puhujaksi kurssillesi?

Valmentaja Iida Soininen

Heippa, olen Soinisen Iida, Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa Akatemian sekä yhteisön perustaja. Omalta taustaltani olen entinen kilpaurheilija salibandyssa ja nykyinen melkein valmis kauppatieteiden maisteri. Ansiotyökseni toimin tällä hetkellä Start Up yrityksessä Content Marketing Specialistina ja lisäksi olen toiminut sivutoimisesti yrittäjänä 2018 vuodesta lähtien. Teen monipuolisesti yhteistyötä valmennuskurssien kanssa ja järjestän sekä yksittäisiä luentoja että suurempia seminaareja heidän opiskelijoilleen. 

Haluaisitko parantaa kurssilaistesi sisäänpääsyprosenttia, asiakaskokemusta sekä antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden menestyä pääsykokeessa kovasta paineesta ja jännityksestä huolimatta? Olen erikoistunut sekä fyysiseen että henkiseen suorituskykyyn osana pääsykokeisiin valmistautumista. Tehtävänäni on auttaa opiskelijoita sekä nauttimaan luku-urakasta että menestymään koetilanteessa kovasta jännityksestä huolimatta kirkastamalla heidän tavoitteensa, kasvattamalla heidän motivaatiotaan ja paineensietokykyään ja lieventämällä stressiä.

Testimoniaalit

 

”Luentosi oli äärimmäisen ajatuksia ja oivalluksia herättävä: ajatuksia ja tunteita tuli niin paljon, että tuli ihan itku. Tästä oli jo nyt valtavasti apua. Suuri kiitos motivoivasta ja inspiroivasta luennosta, joka auttoi minua ainakin todella paljon.”

Tommi

”Sun luento oli mun mielestä tosi kiva ja oot ihmisenä tosi motivoiva esikuva, koska oot itse saavuttanut sun elämässä tosi paljon! Sen takia haluankin sanoa sulle: teet super tärkeää työtä. Olisin toivonut tämän tapaista oppituntia viime keväänä, kun tuntui, ettei mikään onnistu. Muutat varmasti ihmisten elämän suuntaa – jatka samaan malliin! ”

Miisa

”Iidan luennon jälkeen oivalsin, että tämähän on juuri se, mitä tarvitsen. En ole täysin osannut tiedostaa, mistä haasteeni johtuvat, mutta luennon jälkeen ymmärsin monia asioita, jotka täytyy muuttua. Osallistuin Iidan kurssille ja sain ihan älyttömästi uusia työkaluja arkeeni, joiden avulla sain lisää energiaa, rutkasti motivaatiota ja uskoa omiin mahdollisuuksiini. Ennen Iidan kurssia olin valmennuskurssini välikokeissa huonoimpien 30% joukossa. Kurssin päätteeksi kuuluin parhaimpien joukkoon.”

Marianne

Haluaisitko minut puhujaksi? Kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ

0509114126

SIJAINTI

PUNAVUORI, HELSINKI

SÄHKÖPOSTI

iida(at)henkinenvahvuus.fi