Tutustutaanko lisää?

Valmentaja Iida Soininen
Heippa, olen Soinisen Iida, Menesty Pääsykokeessa Akatemian sekä yhteisön perustaja, ja haluan auttaa Sinua menestymään pääsykokeissa. Omalta taustaltani olen entinen kilpaurheilija salibandyssa ja nykyinen melkein valmis kauppatieteiden maisteri. Ansiotyökseni toimin tällä hetkellä Start Up yrityksessä Content Marketing Specialistina ja lisäksi olen toiminut sivutoimisesti yrittäjänä 2018 vuodesta lähtien.

Minulle elämässä tärkeintä on rakkaus ja se, että pääsen toteuttamaan itseäni ja että nautin elämästä täysin siemauksin joka ikinen päivä. Kun teen sitä, mitä rakastan, pystyn auttamaan myös sinua toimimaan samoin. Itse en löytänyt omaa #supervoimaani sattumalta. Se on vaatinut paljon itsetutkiskelua, opiskelua, epämukavuusalueelle menemistä, asioista luopumista, rohkeutta, sinnikkyyttä ja ennen kaikkea periksiantamattomuutta.

Missionani on auttaa mahdollisimman montaa nuorta aikuista löytämään sen oman juttunsa ja rohkaista heitä vapauttamaan oman supervoimansa, jotta hekin voisivat elää merkityksellistä, hyvinvoivaa ja omannäköistä elämää. Meissä jokaisessa on oma supervoima, sinussakin siellä. Ja tehtäväni on auttaa sinua löytämään sen! 

Tarinat

”Vaikka omasta mielestäni minulla oli perusasiat tämän aiheen tiimoilta aika hyvin jo hallinnassa, Iidan valmennus motivoi ja auttoi tuomaan näitä asioita konkreettisesti mukaan arkeen. Aina valmennuksen jälkeen minulla oli todella inspiroitunut olo ja tuntui, että pystyn tähän! Iidan materiaaleihin tulee varmasti palattua useampaan otteeseen.”

Tiia

”Iida auttoi minua luomaan parhaat mahdolliset rutiinit, jolloin sain luku-urakan aikana itsestäni kaiken irti. Opiskelukin tuntui mielekkäältä, kun sain vinkkejä motivaation ylläpitämiseen. Voin suositella Iidan sekä maksuttomia että maksullisia koulutuksia kaikille, joilla on hyvää valmistautumista vaativa pääsykoe edessä ja jotka kaipaavat apua itsevarmuuden löytämisessä.”

Iida

”Iidan luennon jälkeen oivalsin, että tämähän on juuri se, mitä tarvitsen. En ole täysin osannut tiedostaa, mistä haasteeni johtuvat, mutta luennon jälkeen ymmärsin monia asioita, jotka täytyy muuttua. Osallistuin Iidan kurssille ja sain ihan älyttömästi uusia työkaluja arkeeni, joiden avulla sain lisää energiaa, rutkasti motivaatiota ja uskoa omiin mahdollisuuksiini. Ennen Iidan kurssia olin valmennuskurssini välikokeissa huonoimpien 30% joukossa. Kurssin päätteeksi kuuluin parhaimpien joukkoon.”

Marianne

3 Askelta menestymiseen pääsykokeissa

Unelmien elämä ei vain tapahdu, sen eteen on tehtävä töitä! Nämä askeleet ovat suunniteltu niin, että ne tukevat matkaasi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Niitä kulkemalla varmistat, että tulet ensinnäkin nauttimaan kovan työn tekemisestä opiskelupaikan saavuttamiseksi, mutta myös menestymään jännittävässä koetilanteessa. Jos tavoitteenasi on saada opiskelupaikka unelmiesi koulusta, näiden askeleiden avulla onnistut varmasti! Oletko valmis sanomaan KYLLÄ unelmiesi opiskelupaikalle ja EI jatkuvalle paikallaan junnaamiselle? Käy läpi kaikki prosessin kolme vaihetta, jotta varmistat menestymisen pääsykokeessa ja pääset vihdoin rakentamaan unelmiesi elämää!