Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssi

Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssi on Menesty Pääsykokeessa Akatemian maksullinen kurssi, joka järjestetään vain kerran vuodessa. Kurssi opettaa sinulle askel askeleelta kaiken, mitä sinun tulee tietää pääsykokeisiin valmistautumisesta (jotta mikään ei jää sattuman varaan). Sen avulla opit nauttimaan pääsykokeisiin valmistautumisesta, tulet kokemaan huikean kehityksen ja lopulta saavuttamaan unelmiesi koulupaikan.

Mikä henkisesti vahvemmaksi verkkokurssi?

Vapauta supervoimasi ja menesty pääsykokeissa

Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssi on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa alkaa rakentamaan itselleen parempaa elämää menestymällä pääsykokeissa. Tämä kurssi ei ole ”opiskele nämä asiat ja katsotaan, mihin se riittää”, vaan se auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan ajoissa kaikki mahdolliset pullonkaulat, jotka voisivat estää sinua saavuttamasta unelmiesi koulupaikan.

Kurssin tarkoituksena on auttaa sinua tekemään toimivan lukustrategian pääsykoekevättä varten, saamaan enemmän energiaa opiskeluun sekä hallitsemaan mieltäsi, tunteitasi ja ajatuksiasi paremmin, jotta uskoisit mahdollisuuksiisi ja lopulta suoriutuisit parhaalla mahdollisella tavalla koetilanteessa. 

Olipa sitten tavoitteenasi tehdä lukusuunnitelma, jossa oikeasti pysyt, saada lisää energiaa lukupäiviin tai vinkkejä jännitykseen ja stressin hallintaan, kurssi on sinua varten<3

Marianne

Tuleva kauppatieteiden maisteri

Osallistuin Iidan järjestämälle luennolle keväällä 2019 valmennuskurssini kautta. Muistan oivaltaneeni tuon luennon aikana, että tämähän on juuri se, mitä tarvitsen! En ollut täysin osannut tiedostaa, mistä aikaisemmat haasteeni johtuvat, mutta luennon jälkeen ymmärsin monia asioita, joiden täytyy muuttua. Halusin oppia lisää luennolla käydyistä teemoista, ja pistinkin heti Iidan kurssin ostoskoriin.

Päivääkään en ole tuota ostopäätöstä katunut, sillä koin kyllä saavani rahoilleni vastinetta! Ensimmäisellä hakukerrallani olin todella ahdistunut ja stressaantunut ja vaikka luinkin paljon, niin tuntui, että mitään ei jäänyt päähän. Motivaatio vaihteli jatkuvasti ja tekemisestä puuttui se punainen lanka. Toisesta hakukerrastani tuli lopulta täysin erilainen, kiitos Iidan kurssin ja jatkuvan sparrauksen.

Mariannen kokemus kurssista

Mitä pidit kurssin eri moduuleista?

Kurssin ensimmäisessä moduulissa käytiin läpi lukusuunnitelman tekemistä ja ajankäyttöä yleisesti, ja sen ohjeiden pohjalta pistinkin suunnitelmani uusiksi. Tai siis tätä ennenhän minulla ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa käytössä… Olikin ihan huippua huomata, mikä vaikutus lukusuunnitelman tekemisellä ja ajankäytön suunnittelulla oli jaksamiseeni ja tehokkuuteeni: tuntui ihanalta herätä aina uuteen aamuun, kun tiesin, mitä tulen tänään tekemään. Lisäksi aikaisempana vuonna lukupäivän päätteeksi oli aina ahdistunut olo. Tänä vuonna oli mahtava lopettaa aina päivä hyvällä fiiliksellä, kun tiesi tehneensä sen, mitä pitikin. 

Kurssin toisessa moduulissa sain paljon uusia vinkkejä jaksamiseen ja palautumiseen: aamurutiinit meni aivan uusiksi ja ylipäätään syömiseen sain paljon uudenlaisia vinkkejä. En olisi voinut uskoa, kuinka iso vaikutus toimivilla aamurutiineilla on siihen, miten lukupäivä starttaa tai kuinka energiatasot pysyvät tasaisena läpi päivän, kun ateriat rytmittää optimaalisemmalla tavalla.

Kurssin kolmannessa moduulissa opin hyviä vinkkejä stressin ja ahdistuksen hallintaan. Täytyy myöntää, että aina silloin tällöin kevään aikana iski se fiilis, että ei tästä tule mitään. Iidan kurssin ja tuen avulla sain kuitenkin käännettyä tuon ahdistuksen jopa suuremmaksi voimavaraksi, kuin olisin osannut odottaa. Nämä taidot ovat varmasti sellaisia, joista tulen hyötymään jatkossa niin opinnoissa kuin työelämässäkin.

Kurssin neljännessä ja viidennessä moduulissa puhuttiin paljon motivaatiosta, itseluottamuksesta ja siitä, kuinka voi saada lisää uskoa omaan tekemiseen. Näistä moduuleista tulikin mun omat lempparini, koska niitä kuunneltuani sain aina itselleni hyvän ja inspiroituneen fiiliksen. Sellaisen, että mähän pystyn tähän!

Kurssin kuudes moduuli käsitteli pelkästään koetilannetta. Aikaisempana vuonna en ollut kiinnittänyt mitään huomiota siihen, kuinka koetilanteeseen voi valmistautua. Tämän moduulin (ja koko kurssin) avulla pystyin kävelemään itsevarmempana koetilanteeseen, kun tiesin, että olen antanut ihan kaikkeni ja nyt on se hetki katsoa, mihin se riittää.

Miten suoritit kurssin?

Joka sunnuntai pidin lepopäivän lukemisesta ja hemmottelin itseäni. Aina siinä sunnuntaina iltapäivällä pidin pienen rentoutumishetken: keitin kupin teetä ja vähän herkuttelin ja katsoin viikolle kuuluvan moduulin ja tein siihen liittyvät tehtävät. Sain siitä niiin paljon hyvää draivia ja motivaatiota ja olikin ihana aloittaa uusi viikko sellaisella fiiliksellä, että mähän pystyn tähän!

 Kun olin käynyt kaikki moduulit läpi, niin aloitin ne alusta. Oli huippua huomata, kuinka videoista avautui aina ”uusia tasoja”, kun katsoin ne uudelleen. Näin sain vietyä aina uusia ja parempia rutiineja arkeeni, jonka avulla pystyin koko ajan lukemaan vain enemmän ja enemmän. 

En kokenut missään vaiheessa, että kurssi olisi vienyt aikaani lukemisesta. Se avulla pystyin välillä irtaantumaan lukemisesta ja pohtimaan, teenkö päivittäin oikeita asioita. Tällä oli suuri merkitys sille, että stressiä ei päässyt kertymään, kun tiesin olevani oikealla polulla.

Miten kehityit kurssin aikana?

Ennen Iidan kurssia sain valmennuskurssini välikokeista todella heikkoja tuloksia, ja olin huonoimpien joukossa. Iidan kurssin suoritettuani olin parhaimpien 30% joukossa. Jokaisen välikokeen jälkeen kävimme läpi asiat, joita olisin voinut tehdä paremmin. Sillä oli todella suuri vaikutus kehittymiseeni. Ylipäätään jaksamiseni meni niin paljon eteenpäin, että koin pystyväni lukemaan ihan fyysisesti enemmän lukutunteja päivässä. Kun mieli oli hyvä ja virkeä, ei aikaa myöskään hukkunut turhaan murehtimiseen ja märehtemiseen. Jos haluat tehdä pääsykoekeväästäsi miellyttävän ja kokea huiman kehityksen, voin suositella Iidan kurssia lämpimästi. 

Liity kurssin  odotuslistalle!

Vapauta supervoimasi ja menesty pääsykokeissa

Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssiin avataan ovet taas vuoden 2021 alussa. Mikäli sinusta tuntuu, että haluat syventää oppimistasi kanssani ja  haluat päästä osaksi tätä huikeaa yhteisöä, niin suosittelen liittymään kurssin odotuslistalle. Odotuslistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään, mutta saat kuulla ensimmäisten joukossa, kun kurssin ovet aukeavat. Sitä ennen, voit vapaasti tutustua kaikkiin Menesty Pääsykokeessa Akatemian maksuttomiin materiaaleihin<3