3 Askelta menestymiseen pääsykokeissa

 

Pääsykokeisiin lukeminen on inspiroivaa, luovaa ja mielenkiintoista. Mutta se voi olla myös hämmentävää, monimutkaista ja pelottavaa. Auttaakseni sinua selättämään hämmennyksen ja yksinkertaistamaan monimutkaisia asioita, tässä on sinulle 3 askelta, minkä avulla opit nauttimaan pääsykokeisiin lukemisesta, kokemaan huikean kehityksen ja lopulta saavuttamaan unelmiesi koulupaikan ilman jatkuvaa pelkoa koepäivästä tai epävarmuutta omasta osaamisesta.

Aloita tästä

Vapauta supervoimasi ja menesty pääsykokeissa näiden askeleiden avulla

Unelmien elämä ei vain tapahdu, sen eteen on tehtävä töitä! Nämä askeleet ovat suunniteltu niin, että ne auttavat sinua tunnistamaan kaikki mahdolliset esteet, jotka voisivat estää sinua saavuttamasta unelmiesi koulupaikan – ja tietenkin ratkaisemaan ne. Niitä kulkemalla varmistat, että tulet ensinnäkin nauttimaan kovan työn tekemisestä opiskelupaikan saavuttamiseksi, mutta myös menestymään jännittävässä koetilanteessa. Jos tavoitteenasi on saada opiskelupaikka unelmiesi koulusta, näiden askeleiden avulla onnistut varmasti. Oletko valmis sanomaan KYLLÄ unelmiesi opiskelupaikalle ja EI jatkuvalle paikallaan junnaamiselle? Käy läpi kaikki nämä askeleet, jotta varmistat menestymisen pääsykokeessa ja pääset vihdoin rakentamaan unelmiesi elämää!

1. Miksi epäonnistuin?

#laadisuperstrategia

Oletko hakenut yliopistoon aikaisemmin, mutta epäonnistunut pääsykokeessa? Tuntuiko sinusta siltä, että annoit ihan kaikkesi ja nyt pelkäät epäonnistuvasi uudelleen? Ensimmäinen askel pääsykokeessa menestymiselle on se, että oivallat, mitä kaikkea olisit voinut tehdä paremmin. Tämän askeleen avulla kirkastat itsellesi, miksi opiskelupaikka jäi viime vuonna saamatta ja pääset laatimaan toimivamman strategian tavoitteesi saavuttamiseksi.

2. Haluaisin eroon väsymyksestä

#lisääenergiaaASAP

Oletko alkamassa lukemaan pääsykokeisiin, mutta ajoittainen väsymys estää sinua hyödyntämästä koko potentiaaliasi? Onko sinulla vaikeuksia keskittyä käsillä olevaan tehtävään, koska kisakuntosi meinaa loppua kesken? Lopahtaako energiatasosi aina lounaan jälkeen tai lähdetkö kirjastolta ensimmäisten joukossa kotiin? Tämän askeleen avulla lisäät tehokkuuttasi ja suorituskykyäsi oppimalla sellaisia tapoja ja rutiineja, joiden avulla saat enemmän energiaa opiskeluun.

3. Miten menestyn pääsykokeessa?

#vapautasupervoimasi

Oletko pistänyt joskus kaikkesi peliin, mutta silti epäonnistunut? Pelkäätkö, että kova työ valuu hukkaan vain, koska yksi päivä ratkaisee kaiken? Ahdistaako sinua ajatus pitkästä lukukeväästä ja kaikesta siitä paineesta, mikä siihen liittyy? Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssin ovet ovat vihdoin auki! Lue lisää kurssista ja menetelmästä, jota jo sadat opiskelijat ovat hyödyntäneet

Valmentaja Iida Soininen

Heippa, olen Soinisen Iida, Menesty Pääsykokeessa Akatemian sekä yhteisön perustaja, ja haluan auttaa Sinua löytämään oman #supervoimasi ja menestymään pääsykokeissa. Omalta taustaltani olen entinen kilpaurheilija salibandyssa ja nykyinen melkein valmis kauppatieteiden maisteri. Ansiotyökseni toimin tällä hetkellä Start Up yrityksessä Content Marketing Specialistina ja lisäksi olen toiminut sivutoimisesti yrittäjänä 2018 vuodesta lähtien.

Minulle elämässä tärkeintä on rakkaus ja se, että pääsen toteuttamaan itseäni ja että nautin elämästä täysin siemauksin joka ikinen päivä. Kun teen sitä, mitä rakastan, pystyn auttamaan myös sinua toimimaan samoin. Itse en löytänyt omaa #supervoimaani sattumalta. Se on vaatinut paljon itsetutkiskelua, opiskelua, epämukavuusalueelle menemistä, asioista luopumista, rohkeutta, sinnikkyyttä ja ennen kaikkea periksiantamattomuutta.

Missionani on auttaa mahdollisimman montaa nuorta aikuista löytämään sen oman juttunsa ja rohkaista heitä vapauttamaan oman supervoimansa, jotta hekin voisivat elää merkityksellistä, hyvinvoivaa ja omannäköistä elämää. Meissä jokaisessa on oma supervoima, sinussakin siellä. Ja tehtäväni on auttaa sinua löytämään sen! 

Liity mukaan meidän 2000+ jäsenen mahtavaan yhteisöön!

#studytips 

”Iidan tehtävien avulla pääsin vielä syvemmälle siinä, mistä omat ongelmani kumpuavat, miksen päässyt tavoitteeseeni ja mikä on se, mitä oikeastaan elämältäni haluan. Harjoitusten avulla selkeytyivät enemmän niin omat arvot kuin heikkoudetkin. Suosittelen Iidan maksuttomia ja maksullisia työkaluja sellaiselle, joka haluaa antaa parhaat mahdolliset edellytykset oman pääsykoeurakan onnistumiselle tai sellaiselle, joka on vasta ottamassa ensiaskeliaan itseensä tutustumisen ja itsensä kehitämisen matkalla.”

”Olen ymmärtänyt, että sinulle voi kirjoittaa aina jos tulee jotakin. Tähän väliin täytyy sanoa, että olen saanut todella paljon uskoa sekä inspiraatiota kaikesta tuottamastasi sisällöstä niin viikkokirjeen kuin verkkosivujenkin kautta. Odotan innolla tammikuussa alkavaa kurssia, sillä tiedän, että sillä on isompi merkitys minulle sisäänpääsyn kannalta kuin hullulla pänttäämisellä, jota tein jo viime keväänä ison kasan. ”

”Olen iloinen, että on joku, joka kertoo oivalluksia ja jakaa vinkkejä kohti parempia tuloksia. Yhdessä podcastissa piti miettiä asiaa ”entä jos mä pääsen” ja silloin ymmärsin, että ajatukset oikeasti täytyy suunnata optimismiin ja uskoa omiin kykyihin. Sen jälkeen oon alkanut uskoon ja myös kirjottanut ylös syyt miksi haluan kouluun ja millainen ihminen haluan olla. ”