Vapauta Supervoimasi Podcast

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeissa

Liittymällä viikkokirjeen tilaajaksi saat kuulla ensimmäisten joukossa, kun uusi podcast jakso on ulkona!

Podcastin hostina Iida Soininen

Heippa, olen Soinisen Iida, Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeessa Akatemian sekä yhteisön perustaja, ja haluan auttaa Sinua löytämään oman #supervoimasi ja menestymään pääsykokeissa. Omalta taustaltani olen entinen kilpaurheilija salibandyssa ja nykyinen melkein valmis kauppatieteiden maisteri. Ansiotyökseni toimin tällä hetkellä Start Up yrityksessä Content Marketing Specialistina ja lisäksi olen toiminut sivutoimisesti yrittäjänä 2018 vuodesta lähtien.

Minulle elämässä tärkeintä on rakkaus ja se, että pääsen toteuttamaan itseäni ja että nautin elämästä täysin siemauksin joka ikinen päivä. Kun teen sitä, mitä rakastan, pystyn auttamaan myös sinua toimimaan samoin. Itse en löytänyt omaa #supervoimaani sattumalta. Se on vaatinut paljon itsetutkiskelua, opiskelua, epämukavuusalueelle menemistä, asioista luopumista, rohkeutta, sinnikkyyttä ja ennen kaikkea periksiantamattomuutta.

Missionani on auttaa mahdollisimman montaa nuorta aikuista löytämään sen oman juttunsa ja rohkaista heitä vapauttamaan oman supervoimansa, jotta hekin voisivat elää merkityksellistä, hyvinvoivaa ja omannäköistä elämää. Meissä jokaisessa on oma supervoima, sinussakin siellä. Ja tehtäväni on auttaa sinua löytämään sen!