#9: 3 Merkkiä, että tulet menestymään pääsykokeissa

maalis 12, 2020Kirkastaa tavoitteeni, Varmistaa menestymisen pääsykokeissa

Onko sinulla haasteena se, että vaikka kehityt lukukevään aikana (harjoituskokeiden pisteiden valossa), niin silti sinulla on ajoittain pelko epäonnistumisesta?

Ehkä olet epäonnistunut aikaisemmin, minkä vuoksi tieto osaamisen tasosta ei riitä antamaan tarpeeksi itsevarmuutta siitä, että koulupaikan saavuttaminen on mahdollista.

Mitkä merkit siis paljastavat sen, että olet oikeasti mennyt eteenpäin ja tilanne on tänä vuonna ihan erilainen?

Tässä jaksossa puhun syvällisemmin seuraavista merkeistä, jotka paljastavat sinulle, oletko mennyt eteenpäin ja kehittynyt oikeissa asioissa:

#1: Huomaat, että oma ajattelusi ja mielesi on kehittynyt
#2: Huomaat, että tavoitteeseen pääseminen tuntuu konkreettisemmalta
#3: Huomaat, että opiskelu tuntuu helpommalta

Lisäksi puhun jakson lopuksi kuinka toimia tilanteessa, kun olet epävarma koetilanteesta tai siitä, onko esimerkiksi tämä koulupaikka edes sinua varten.

Muista jakaa sun kuunteluhetki somessa jakamalla esimerkiksi Instagramstoryssa sun kuunteluhetki ja tagaa siihen mut (@iidasoininen) ja #MUNVUOSI✨

P.S. Jakson alussa jaoin kuulumisia ja kokemuksia Henkiseti Vahvemmaksi Verkkokurssista. Mikäli et päässyt mukaan vuonna 2020, niin sinun on mahdollisuus päästä mukaan tammikuussa 2021! Liity mukaan kurssin odotuslistalle, niin et jää paitsi vuoden 2021 kurssista.

”Kurssista on ollut tähän mennessä ihan älyttömästi hyötyä ja sen myötä oon ymmärtänyt sellaisiakin asioita, mitä en oo aiemmin edes huomannut ajatella. Kiitos tosi paljon siis kaikesta kurssin antamasta avusta!😊 Lisäksi haluan sanoa, että kurssin hyödyt ovat olleet paljon suuremmat kuin mitä olen osannut edes odottaa eli olisin ihan varmasti katunut, jos en olisi kurssille osallistunut!”

-Ella