#1: Mikä Vapauta Supervoimasi Ja Menesty Pääsykokeessa Akatemia?

marras 2, 2019Varmistaa menestymisen pääsykokeissa

Jakson pääset kuuntelemaan myös tästä >>>

Ihan huippua, että olet eksynyt mun sivuille! Niin kuin ehkä huomaat, niin henkinenvahvuus.fi sivusto on kokenut pienehkön muodonmuutoksen tässä muutaman kuukauden aikana. Jatkossa sivusto tulee olemaan siis Vapauta Supervoimasi ja Menesty Pääsykokeessa Akatemian kotiosoite.

Täysin uutena asiana sivustolla on Podcast, eli jatkossa blogiartikkelien sijaan tulet saamaan uuden podcast-jakson joka viikko. Lisäksi jokaisen podcast-jaksoon sisältyy muistiinpanot, eli pääset ikään kuin lukemaan podcast-jakson krijallisessa muodossa.

Tervetuloa kuuntelemaan Vapauta Supervoimasi ja Menesty pääsykokeessa podcastin ensimmäistä jaksoa! Mun nimeni on Iida Soininen ja tuun toimimaan tämän podcastin hostina nyt ja tulevaisuudessa.

Tän podcastin tehtävänä on auttaa Sinua löytämään oma #supervoimasi ja menestymään pääsykokeissa. Opetan sinulle kaikki ne askeleet, jotka tarvitset pääsykokeissa menestyäksesi, jotta mikään ei jää sinulta sattuman varaan. Olipa sitten tavoitteenasi löytää sinulle sopivin opiskelupaikka, saada lisää energiaa lukupäiviin tai vinkkejä jännitykseen ja stressin hallintaan, olet tullut oikeaan paikkaan!

Mikä Vapauta Supervoimasi ja menesty pääsykokeessa akatemia?

Vapauta Supervoimasi ja Menesty Pääsykokeessa Akatemia on ensimmäinen kokonaisvaltainen ohjelma, minkä avulla opit nauttimaan pääsykokeisiin valmistautumisesta, tulet kokemaan huiman kehityksen ja lopulta saavuttamaan unelmiesi koulupaikan.

Vapauta Supervoimasi ja Menesty Pääsykokeessa Akatemia on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa menestyä pääsykokeissa ja alkaa rakentamaan itsellensä parempaa elämää. Sen tarkoituksena on opettaa sinulle askel askeleeta kaikki ne asiat, jotka tarvitset pääsykokeissa menestyäksesi.

Henkinenvahvuus.fi sivulle olen koonnut yhteen kaikki ne työkalut, joita akatemia sinulle tarjoaa. Suurin osa kaikista työkaluista on sinulle täysin maksuttomia, mutta mikäli koet tarjoamani avun hyödylliseksi, on sinun mahdollista syventää oppimistasi ja jatkaa matkaasi kanssani myös maksullisten kurssien avulla.

Tässä jaksossa kuulet tarkemmin tarinaani sekä lisäksi saat kuulla kaikista niistä huikeista jutuista, joita akatemia sinulle tarjoaa (ja mitä kaikkea on luvassa tulevana syksynä).

Jaksossa mainitut linkit:

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeessa Viikkokirje

#Superstrategia Pääsykokeissa menestyäksesi Työkirja

Enemmän Energiaa Opiskeluun Checklist

Vapauta Supervoimasi & Menesty Pääsykokeessa Master Class

Henkisesti Vahvemmaksi Verkkokurssi