CELL RESET – Virkisty Ja Kiinteydy Puhdistamalla Kehosi

Oletko jatkuvasti väsynyt? Liikutko paljon ja syöt terveellisesti, mutta painollesi ei tapahdu yhtään mitään? Onko vatsasi toiminut viimeksi vuosikymmeniä sitten? Oletko jatkuvasti väsynyt ja kiukkuinen? Kieliikö ihosi kunto kehosi hiljaisesta tulehduksesta? Eikö seksi kiinnosta? Riittääkö energiasi työ- tai koulupäivästä suoriutumiseen, ja loppupäivä meneekin sohvalla maatessa?

cell reset

Itse henkilökohtaisesti olen ollut aina vähän dieettejä vastaan, sillä aikanaan kilpaurheillessani sain oman hormonitoiminnan sekä aineenvaihdunnan sekoitettua ihan kunnolla liian niukalla ruokavaliolla.

Siksi olenkin enemmänkin elämäntapamuutoksien, kuin vähäkaloristen dieettien, puolestapuhuja.

 

Lue lisää: Lisäravinteet – Lääkettä, Lumetta vai Täysin Huuhaata?

 

Miten ihmeessä siis minä, jolla kesti monta vuotta saada oma kroppa taas toimimaan, lähtee tällaiselle kuurille? Onko aika vain kuultanut muistot?

Kuitenkin kuultuani, minkälaisia tuloksia ihmiset ovat saaneet kuurilla aikaan ympäri maailmaa, kiinnostuin kuulemaan lisää.

 

Cell Reset – Laihdutuskuuri vai puhdistuskuuri?

cell reset

Cell Reset kehokuuri ei ole siis laihdutuskuuri, vaan pikemminkin terveyskonsepti. Sen ensisijaisen tarkoitus on tehdä sinusta terveempi sekä hyvinvoivempi, pysyvästi. Se on turvallinen, lääkäreiden suunnittelema ohjelma.

Kuitenkin positiivisena sivutuotteena tulee myös laihtuminen, jos ylimääräistä rasvaa kehossa on. Lisäksi usein vähäkalorisilla dieeteillä vaarana on, että kaikki pudonnut paino on lähtenyt nimenomaan lihaksista. Kuuri on kuitenkin kehitetty niin, että paino lähtisi tippumaan nimenomaan palaneen rasvan seurauksena, ei kuihtuneiden lihasten!

Toisena ongelmana on usein se, että vaikka dieetillä saataisiinkin hienoja tuloksia, niin paino tulee kohtalaisen nopeasti takaisin normaaliin ruokavalioon palatessa.

Yhtensä kuurin tarkoituksena onkin opettaa uutta, terveellisempää, elämäntapaa.

Syitä, miksi yli 100000 ihmistä ympäri maailmaa, ovat kokeilleet Cell Reset puhdistuskuuria, on lukuisia:

• Paino ei ole pudonnut useista kokeilusta huolimatta, koska aineenvaihdunta on jo niin sekaisin
• Suolisto- ja vatsaongelmat ovat rasittaneet jo pitkään
• Krooninen väsymys
• Uniongelmat
• Ihoongelmat
• Jatkuva turvotus syömisen jälkeen
• Hormonitoiminta epätasapainossa
• Tulehtunut keho

Mistä vaivoista itse olet kärsinyt jo pitkään, ja oletko kokeillut päästä niistä eroon kerta toisensa jälkeen, tuloksetta?

Mihin Cell Reset perustuu?

Cell Reset kuuri auttaa siis kaikkiin yllä oleviin ongelmiin, toki tulokset ovat aina yksilöllisiä 

Kuurin ensimmäisenä tavoitteena on saada aineenvaihdunta toimimaan normaalisti puhtaan ruoan, laadukkaiden lisäravinteiden sekä säännöllisen syömisen avulla.

Toisen vaiheen tarkoituksena on puhdistaa insuliinireseptorit. Insuliini on siis varastointihormoni, joka on kaikista merkittävin hormoni painonpudotuksen näkökulmasta. Silloin, kun insuliinireseptorit toimivat optimaalisesti, verensokeri pysyy tasaisempana sekä rasva sulaa paremmin. Jos taas rasva pysyy kehossasi sitkeästi, on insuliinin toiminta kohdallasi luultavasti heikentynyt.

Kolmas vaikutus liittyy juuri hormonitoiminnan tasapainottamiseen, mikä näkyy ihon kirkastumisena, sikeinä yöunina sekä elinvoimaisuutena.

cell reset

Myöhemmin marraskuussa Case Study postauksessa tulen kertomaan siis omat tulokseni 28 vrk kestäneen kuurin ajalta: mitä söin, miltä kuurin toteuttaminen tuntui, sekä mitä minulle fyysisesti tapahtui. Tulen myös kertomaan tarkemmin optimointivaiheesta, minkä avulla kuurin tuloksista tehdään pysyviä.

Tuliko kuuriin liittyen jotain kysyttävää? Haluaisitko kuulla siitä lisää?

Laita minulle viestiä: iida@henkinenvahvuus.fi niin kerron kuurista lisää mielelläni.

Fueling your potential
I.S.