Pelkäätkö Epäonnistumista? 3 Askelta Menestymiseen Pääsykokeessa!

“Luenkohan oikeita asoita ja oikealla tavalla? Entä jos en osaakaan tarpeeksi kovasta lukemisesta huolimatta? Sisäistänköhän edes näitä asioita? Tämä epävarmuus syö minusta voimia… Entä jos en jaksa enää? Entä jos menen paniikkiin ja epäonnistun pääsykokeessa?”

Kuulostaako tutulta?

Haluan lohduttaa sinua yhdellä asialla: et ole ongelmasi kanssa yksin! Suurin osa, joilta opiskelupaikka jää saamatta kovasta työstä huolimatta, kamppailee oman mielensä kanssa. Itsevarmuus, usko omiin kykyihin tai omien tunteiden hallitseminen kovan paineen alla ei ole kaikille todellakaan itsestään selvää.

Kyllä, mielesi voi olla pahin vihollisesi – mutta se voi olla myös paras voimavarasi.

 

3 Askelta menestymiseen pääsykokeessa

 

1. Toimivan lukusuunnitelman sekä aikataulun tekeminen

 

Hyvin suunniteltu tavoite on jo puoliksi saavutettu, eikö vain?

Mutta mistä tekijöistä hyvä lukusuunnitelma koostuu? Miten lukemista kannattaa rytmittää ja ennen kaikkea, miten sitä omaa ajankäyttöä kannattaa suunnitella?

On todellä tärkeää, että sinulla on hyvin rakennettu lukusuunnitelma: jos joka päivä joudut epäilemään, luetko oikealla tavalla tai edes oikeita asioita, kasvaa epävarmuus sisälläsi sekä sitä kautta stressitasot.

Luotto omaan itseen lähtee luotosta omaan tekemiseen!

Olen rakentanut sinua varten MAKSUTTOMAN verkkokurssin “3 ASKELTA MENESTYMISEEN PÄÄSYKOKEESSA”. Pääset osallistumaan kurssille klikkaamalla alla olevaa kuvaa!
 

Click here to subscribe

 

2. Suorituskyvyn optimointi

 
Lukeminen on loppujen lopuksi kamppailua aikaa vastaan: kuka saa eniten itsestään irti suhteellisen lyhyessä ajassa? Eli kuka onnistuu lukemaan tehokkaimmin ja oppimaan enemmän, tekemällä vähemmän töitä? Kuka onnistuu säilyttämään motivaation heikosta hetkistä huolimatta sekä pitämään lukuintoa yllä? Kuka pysyy rentona ja hyvinvoivana kovasta stressistä huolimatta?

Kenellä on voittajan tavat?

Jokainen pieni yksittäinen valinta vie sinua päivittäin joko lähemmäksi tai kauemmaksi tavoitteestasi: menetkö ajoissa nukkumaan vai selaatko puhelinta? Syötkö energiaa antavan aamupalan ja lounaan vai sellaisen, joka väsyttää? Menetkö treenaamaan intensiivisesti lukemisen jälkeen vai valitsetko lempeämmän kävelyn tai joogan sijaan?

Tiedätkö itse, mitä kaikkia keinoja sinulla olisikaan käytettävissä, joiden avulla pystyt minimoimaan stressin ja maksimoimaan hyvinvointisi?

Tiedätkö, miten voit välttää loppuun palamisen sekä sen, että motivaatio hukkuu kesken lukemisen?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen MAKSUTTOMALLA verkkokurssilla “3 ASKELTA MENESTYMISEEN PÄÄSYKOKEESSA”! Kurssin videot saat kätevästi sähköpostiisi, ja pääset osallistumaan sille klikkaamalla alla olevaa kuvaa.
 

Click here to subscribe

 

3. Kuinka menestyä koetilanteessa?

 
Ahdistaako sinua nyt jo ajatus koetilanteesta? Epäonnistumisen pelko tai paniikki saattavat painaa nyt jo mieltäsi. Entä jos en vain osaa keskittyä hetkeen ja koko kevät vilisee silmissäni ohi? Entä jos taas teen typeriä virheitä ja menen vastaamaan väärin?

On todella tärkeää pyrkiä kasvamaan henkisesti vahvemmaksi koko lukuprosessin ajan. Oman itseluottamuksen kasvattaminen sekä harjoitukset, jotka lisäävät uskoa omiin kykyihisi, ovat parasta mahdollista treeniä lukuaikana. Positiivisuus ja optimistisuus vievä tekemisesi ihan toiselle tasolle, kun taas negatiivisuus syö potentiaalistasi vähintäänkin puolet.

Silti koetilanne on asia erikseen. Vaikka olisitkin ollut se kaikista positiivisin ja tehokkain koko lukuajan, saatat heittää kaiken kovan työn hukkaan vain sillä, että paine käy liian suureksi.

Paineensietokyky sekä omien tunteiden hallitseminen ovat avainasemassa koetilanteessa menestyminen näkökulmasta.

Jos sinua siis nyt jo pelottaa ensi kevät, tulen kertomaan sinulle ilouutisen. Sinulla on monta kuukautta aikaa harjoitella omaa paineensietokykyä ja tunteiden hallintaa! Ja kaikista parasta on, että sitä PYSTYY harjoittamaan erinomaisilla päivittäisillä harjoituksilla.

Ja tätä varten olen luonut MAKSUTTOMAN verkkokurssin “3 ASKELTA MENESTYMISEEN PÄÄSYKOKEESSA”! Kurssin videot saat kätevästi sähköpostiisi, ja pääset osallistumaan sille klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kurssilla käydään läpi syvällisemmin tässä postauksessa esille nousseita ongelmia.
 

Click here to subscribe

 

Lue lisää aiheesta: 

Onko Sinulla Päivittäin Huono Omatunto? Näin Alat Hallitsemaan Elämääsi!

Oletko Tiedostamattasi Negatiivinen? 3 Tapaa Päästä Siitä Eroon!

Kuinka Menestyä Pääsykokeessa? 7 Vinkkiä Koetilanteeseen!