Lisäravinteet – Lumetta, Lääkettä Vai Pelkkää Huuhaata?

Todella moni tuli kysymään viime postauksen jälkeen, että mitä ravintolisiä oikein käytän, ja mitä vaikutuksia olen niistä saanut.

lisäravinteet

Niin lisäravinteet kuin ravitsemus herättävät ihmisissä (yllättävän) voimakkaita tunteita.

Oma näkemykseni on, että jokaisella on oma keho, joka tarvitsee myös omanlaisen, uniikin, ruokavalion. Harvalla ihmisellä täysin identtinen ruokavalio saisi aikaan täydellisesti samanlaisia tuloksia.

Myös tutkimustulokset ravitsemuksen näkökulmasta ovat kaikkea muita kuin yhdenmukaisia, minkä vuoksi jätän kokonaan sen näkökulman tämän artikkelin ulkopuolelle. En myöskään ole koulutukseltani ravitsemusalan ammattilainen, joten kaikki esittämäni ”faktat” perustuvat täysin omaan kokemukseeni.

Ylipäätään oma näkemykseni kaikilla hyvinvoinnin osa-alueilla perustuu pitkälti erilaisten sairauksien, ongelmien tai oireiden ennaltaehkäisyyn. Vaikka omalla kohdallani lisäravinteet ovat auttaneet myös akuutteihin vaivoihin, käytän niitä silti myös ennaltaehkäisevästä näkökulmasta.

 

Kuinka Fitline ravintolisät ovat omalla kohdallani toimineet

lisäravinteet

lisäravinteet

Haluan korostaa, että monipuolinen ja terveellinen ruokavalio, riittävän unen saaminen, liikkuminen sekä palautumisesta ja jaksamisesta huolehtiminen ovat hyvinvointini peruspilarit.

Kuitenkin noistakaan huolimatta en kokenut olevani niin energinen ja elinvoimainen, kuin mitä olisin toivonut, ennen laadukkaiden lisäravinteiden käyttöönottamista.

Jo vuosia olen kärsinyt herkästä vatsasta, jota varmasti lukuisat syödyt antibioottikuurit ovat entisestään herkistäneet. (Viimeksi keväällä 2015 keuhkokuumeeseen ja kesällä 2018 keuhkoputkentulehdukseen)

Juurikin keuhkokuumeen sairastuttuani olen kärsinyt ensimmäistä kertaa elämässäni jatkuvasta sairastelusta. Joka syksy ja kevät olen sairastanut kausiflunssan, ja oireet ovat olleet voimakkaita sekä tauti kestänyt pitkään.

Näiden lisäksi hormoniperäinen akne, krooninen väsymys päivisin sekä heräily öisin ovat vaivanneet lähes päivittäin.

En sano, etteikö noista kaikista vaivoista voisi päästä eroon pelkkää ruokavaliota fiilaamalla, mutta uskoisin siinä menevän huomattavasti kauemmin.

Ja rehellisesti sanottuna, liian tarkan dieetin noudattaminen päivittäin ainakin omalla kohdallani lisäisi stressiä. Koen siis stressaavani vähemmän ruokavaliosta lisäravinteiden avulla, sillä tavallaan tiedän saavani riittävästi ravintoaineita päivittäin.

Näin pelkkä pasta-ateria ilman salaattia aina silloin tällöin on ihan ok.

Kuulin ensimmäisen kerran Fitlinen ravintolisistä viime kesänä. Olen ikuisesti kiitollinen sille henkilölle, kuka toi nämä tuotteet elämääni.

Nyt, vasta kolmen kuukauden käyttämisen jälkeen, voin paremmin, kuin vuosikausiin!

Tässä muutama muutos, jotka minulle on tapahtunut Fitlinen tuotteita käytettyäni:

• Olen virkeä ja energinen heti herättyäni sekä pitkin päivää
• Ihoni on kirkastunut
• Hiukset sekä ripset ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, myös kynnet kasvavat nopeammin
• Oloni ei ole enää epämääräisen suimuinen päivisin
• Nukahdan nopeasti sekä jos herään yöllä, pystyn silti unenpäästä kiinni nopeati, enkä jää valvomaan
• Palaudun treenistä nopeammin
• Kroppani ei kerää yhtä paljoa nestettä enää
• Vatsa ei mene yhtä helposti kipeäksi esimerkiksi viljoista tai maitotuotteista

Uskon, että jo monipuolinen ja terveellinen ruokavalioni on tukenut noiden tuotteiden toimivuutta.

Onko sinulla ollut vastaavia ongelmia tai vaivoja? Oletko itse saanut apua terveellisestä ruokavaliosta tai lisäravinteista ongelmiisi?

Jos haluat kuulla lisää Fitline ravintolisistä, laita minulle viestiä: iida@henkinenvahvuus.fi niin kerron sinulle tuotteista tarkemmin.

lisäravinteet

Lue lisää aiheesta:

Onko Sinulla Päivittäin Huono Omatunto? Näin Otat Elämäsi Haltuun!

Miten Saada Lisää Energiaa arkeen? 5 Tapaa Päästä Väsymyksestä Eroon!

4 Syytä, Miksi Elämäntapamuutos Epäonnistui Taas Kerran.

 

Fueling your potential
I.S.