Haluaisitko Lisää Itsevarmuutta? Opi Löytämään Identiteettisi

syys 22, 2018Kirkastaa tavoitteeni

Haluaisitko lisää itsevarmuutta?

Usein itsevarmuus linkitetään vahvasti ulkonäköön. Jos henkilö on tyytyväinen ulkoiseen olemukseensa, kuvitellaan hänen olevan itsevarma. Kuitenkin on taas niitä tapauksia, kun ”ylimääräinen” ulkonäköön panostaminen esimerkiksi irtokynsien, -ripsien tai vaikkapa hiuspidennyksien avulla liitetään heikkoon itsetuntoon.

Onko kyse kuitenkaan siitä?

Uskon, että sinullekin tulee vastaan lähes päivittäin tilanteita, jossa olisit toivonut olevasi itsevarmempi. Olisit ehkä toivonut, että olisit luottanut enemmän kykyihisi.

En sano, etteikö ulkonäöllä olisi mitään tekemistä itsevarmuuden kanssa. Mutta itse ajattelen sen olevan tavallaan se kirsikka kakun päällä. Mielestäni itsevarmuuden tulisi kummuta jostain syvemmältä.

Aikaisemmassa artikkelissani puhuin siitä, kuinka voit tulla tyytyväisemmäksi elämään tuntemalla itsesi paremmin, tietämällä, mitä haluat elämältäsi saavuttaa sekä hallitsemalla elämääsi omien valintojesi kautta.

Jos et ole vielä lukenut artikkelia, suosittelen aloittamaan siitä!

Lue artikkeli tästä: xxx

Itsevarmuus kumpuaa hyvin vahvasti siitä, että tunnet itsesi sekä motiivisi perinpohjaisesti. Kun tiedät, kuka olet ja mitä haluat, se näkyy väistämättä itsevarmuutena. Mitä selkeämpi visio sinulla on siitä, mitä haluat saavuttaa ja miksi, sitä määrätietoisemmin teet asioita, joiden avulla tulet joku päivä saavuttamaan tuon visiosi.

Ja kun teet määrätietoisesti asioita tavoitteesi saavuttamiseksi, tulet väistämättä myös onnistumaan. Ja mitä useammin onnistut välitavoitteissasi, sitä enemmän alat luottaa omiin kykyihisi.

Lue lisää aiheesta: ”Oletko Kyllästynyt Epäonnistumisen Tunteeseen? Näin Hyödynnät Prosessitavoitteita!”

Kysymys siis kuuluukin, kuinka sinä pystyt ”löytämään” itsesi ja sitä kautta tulemaan itsevarmemmaksi?

Tätä varten tein täysin maksuttoman oppaan, jossa kerron sinulle käytännön harjoituksen, jonka avulla opit tuntemaan itsesi paremmin, ja näin tulemaan itsevarmemmaksi.

LIIDIMAGNEETTI KUVA LATAA TÄSTÄ ILMAINEN OPAS KLIKKAAMALLA KUVAA TMS

Tilaamalla maksuttoman oppaani pääset myös kaikista motivoituneempaan sisäpiiriin, jota palkitsen viikoittain maksuttomalla viikkokirjeelläni. Julkaisen siis joka sunnuntai viikkokirjeen, jossa kerron parhaat vinkit ja harjoitukset ILMAISEKSI.

Pääset maksuttoman viikkokirjeen tilaajaksi klikkaamalla yllä olevaa kuvaa!

Energistä viikkoa sinulle <3

Fueling your potential
I.S.