Jäikö Opiskelupaikka Saamatta? Näin Selviät Vastoinkäymisestä!

heinä 9, 2018Kirkastaa tavoitteeni

Sydämesi tykyttää ja kämmenesi ovat kylmän hikiset. Tärisevin käsin kirjaudut opintopolkuun katsomaan, minkälaiseksi kohtalosi ensi vuodelle muodostuu.
Ymmärrät panokset. Paljon on pelissä. Kyse on elämästäsi.
Kirjautuminen onnistuu, ja yhdeltä istumalta koko mailmasi romahtaa.
Et päässyt unelmiesi kouluun. Taaskaan.

Jäikö Opiskelupaikka Saamatta?

Mielessäsi pyörii tällä hetkellä varmasti lukuisia asioita.

”Miksi aina minä? Taasko joudun käymään saman rumban läpi? Elämäni junnaa vain paikallaan. Elämälläni ei ole enää merkitystä. En jaksa tehdä tätä enää. Ehkä olisi vain parempi luovuttaa.”

Kyllä, nyt tuntuu pahalle. Ja sen kuuluukin tuntua. Jos se ei tuntuisi miltään, et olisi tehnyt tätä oikeista syistä. Sinusta ei tunnu pahalle vain, koska epäonnistuit. Sinusta tuntuu pahalle, koska sinä OIKEASTI haluat tätä NIIN paljon.
Maailmasi on juuri romahtanut. Ja nyt ei todellakaan ole oikea hetki sille, että alat kerätä itseäsi uuteen luku-urakkaan.
Nyt märehdit. Suret. Vellot. Olet tuossa surkeassa olossasi. Niin kauan, että kyllästyt siihen. Niin kauan, että vihaat tuota oloa enemmän, kuin sitä tosiasiaa, että koulupaikka jäi saamatta.
Se kaikki negatiivinen pitää saada sinusta pois, jotta uutta positiivista fiilistä voidaan alkaa rakentaa.
Haluan, että tulet muistamaan tämän olon vielä ensi keväänä pääsykokeisiin lukiessasi, koska negatiivisissa tunteissa on ihan järkyttävästi voimaa, kun ne osataan käyttää oikein.
Et ehkä ymmärrä sitä nyt, mutta tuon tunteen avulla tulet löytämään sisältäsi sellaisen sisun, jota et edes tiennyt olevan olemassa.
Sisun, jonka avulla tulet menestymään sekä pääsykokeissa että elämässä niiden jälkeen.
Mitä pahemmalta sinusta tuntuu nyt, sitä paremmalta sinusta tulee tuntumaan myöhemmin onnistuessasi ja pääsemässä tavoitteeseesi.
Lupaan sen.

Näin Selviät Vastoinkäymisestä!

Sinusta saattaa tuntua, että olet ainut, jolle tapahtuu näin. Kaikki muut ympärilläsi onnistuvat saamaan opiskelupaikan, paitsi sinä.
Se ei ole totta. Et ole yksin. Todella monella muullakin jäi opiskelupaikka saamatta. Ansaitsit opiskelupaikkaa enemmän, kuin joku kilpatoverisi tai et, sillä ei ole enää merkitystä.
Kyse on nyt siitä, kuinka selviät tästä isosta pettymyksestä, jotta pystyisit jatkamaan elämääsi mahdollisimman nopeasti sekä lopulta luku-urakkaasi siitä, mihin se jäi.
Kuinka ihmeessä pystyt vielä kääntämään tämän vastoinkäymisen voitoksi?
Sinusta tuntuu nyt, että olet pohjalla, josta ei enää nouse ylös. Minun tehtäväni on auttaa sinua nousemaan sieltä!
Haluatko päästä tuosta kamalasta olosta eroon, ja kääntää sen lopulta niin suureksi voimavaraksi, että VARMISTAT yliopistoon pääsemisen ensi keväänä?
Lataa ILMAINEN oppaani ”Jäikö Opiskelupaikka Saamatta? 5 Parasta Vinkkiä Vastoinkäymisen Voittamiseksi!” klikkaamalla alla olevaa kuvaa, ja helpota oloasi VÄLITTÖMÄSTI!