Motivaatio hukassa? Näin Löydät Kadonneen Motivaatiosi!

huhti 12, 2018Varmistaa menestymisen pääsykokeissa

Onko motivaatio hukassa? Kuvittelitko, että matkasi tavoitteeseen sujuisi ongelmitta? Tai luulitko, että se alkumetreillä oleva into kantaisi itsestään loppuun asti?

Uskon, että tiedät, mitä sinun pitäisi tehdä tänään, jotta pääsisit joskus tavoitteeseesi. Tiedät, mitä ne hyvät valinnat siellä arjessa ovat.

Miksi sitten mielesi yrittää pistää sinut toimimaan toisin? Korjaa, jos olen väärässä.

Tiedän miltä sinusta tuntuu, ja et ole yksin sen kanssa! Se on täysin normaalia ja se kuuluu asiaan.

Motivaatio on aina välillä hukassa. Kysymys siis kuuluukin: miten silloin pitää toimia?

Jokainen tavoite, joita olen jahdannut, on pitänyt sisällään hetkiä, jolloin ne hanskat olisi tehnyt mieli heittää tiskiin. Onneksi olin ottanut oikeat asiat huomioon tavoitetta asettaessani  (lue tästä), minkä avulla hukassa olevan motivaation löytäminen oli asteen verran helpompaa.

Motivaatio hukassa – Olenko vain heikko?

Minkä vuoksi sinulla tulee olla keinoja niille hetkille, kun motivaatio on hukassa?

Koska niitä hetkiä tulee aina, vaikka olisit unelmatyössäsi, sinulla olisi unelmaharrastus tai unelmaperhe. Meillä kaikilla on niitä hetkiä, kun ei tekisi mieli tehdä jotain asiaa, joka kuitenkin pitäisi. Joten jos sinulla ei ole keinoja selvitä noista tilanteista, et tule ikinä viemään MITÄÄN asiaa MAALIIN.

Jos sinulla on tavoite ja haluat tietää, oletko menemässä kohti sitä, lataa ilmainen opas ”9 PALJASTAVAA MERKKIÄ SIITÄ, TULETKO PÄÄSEMÄÄN TAVOITTEESEESI”

Minulle tulee välillä päivittäin välillä viikottain niitä hetkiä, kun haluaisin tehdä jotain, joka ei puolestaan veisi minua eteenpäin. Tekisi mieli selata instagramia, lopettaa treeni vähän aikaisemmin, jättää venyttelyt väliin, syödä jotain epäterveellistä tai vain jättää tehtävä työ tekemättä.

En kuitenkaan pelästy tuota fiilistä. Se ei tee minusta itsekuritonta tai heikkoa, se tekee minusta vain ihmisen.

Ja en todellakaan anna fiiliksen lannistaa minua, koska minulla on liuta keinoja saada itseni (lue mieleni) takaisin oikealle radalle.

Jo oikeastaan pelkkä se ajatus siitä, kuinka voitan tuon tunteen, saa minulle hyvän mielen. Sillä uskon, että moni antaa mieliteoilleen liian usein vallan.

Motivaatio hukassa? 6 Loistavaa vinkkiä motivaation löytämiseksi!

Motivaatio hukassa? Kokeile näitä keinoja ensi kerralla:

  1. Mikä inspiroi sinua? – Virittäydy oikeanlaiseen moodiin!
  2. Miltä sinusta tuntuu, kun saavutat tavoitteen?
  3. Ympäröi itsesi tavoitettasi tukevilla ihmisillä.
  4. Tee jotain muuta – joka vie sinua kuitenkin eteenpäin.
  5. Pysähdy & rauhoitu.
  6. Aloita!

9 Paljastavaa merkkiä siitä, tuletko pääsemään tavoitteeseesi!

Edellä mainitut vinkit toimivat siis erinomaisesti silloin, kun motivaatio on hukassa, koet aloitekyvyttömyyttä tai ajatuksesi harhailevat.

Menestyviä sekä tavoitteisiin pääseviä ihmisiä yhdistävät tietyt ominaispiirteet. Olen koonnut nämä ominaispiirteet yhteen sekä kertonut, miten sinäkin voit kehittää niitä!

Oletko tavoitellut jotain tiettyä asiaa useaan otteeseen, mutta toistuvasti joutunut pettymään? Vai onko sinulla tavoite, mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Lataa ilmainen opas ”9 PALJASTAVAA MERKKIÄ SIITÄ, TULETKO PÄÄSEMÄÄN TAVOITTEESEESI ja saa selville, miten päästä tavoitteeseen kuin tavoitteeseen!