Miten Päästä Tavoitteeseen? – 7 Asiaa, Jotka Sinun Tulee Tietää!

Oletko tavoitellut jotain tiettyä asiaa useaan otteeseen, mutta toistuvasti joutunut pettymään? Vai onko sinulla tavoite, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Tässä artikkelissa sinulle selviää: miten päästä tavoitteeseen kuin tavoitteeseen!

“The only limit to the height of your achievements is the reach of your dreams and your willingness to work for them.”

                                                                                                                                                              Michelle Obama

Miten siis päästä tavoitteeseen? Vastaus piileksii käyttäytymisessäsi. Eli suomeksi sanottuna: jos mikään ei muutu, mikään ei muutu.

On helppo keksiä tekosyitä, miksi joku tavoite jäi toistamiseen saavuttamatta. Oikeasti vastaus löytyisi käyttäytymistäsi muuttamalla.

Teemme päivittäin lukuisia päätöksiä. Jokainen päivittäinen valintasi vie sinua joko lähemmäksi tavoitettasi tai sitten kauemmaksi siitä. 

Sinun päivittäiset valintasi siis määrittelevät sen, minkälaiseksi ihmiseksi lopulta kasvat: tuleeko sinusta menestynyt vai ei tai pääsetkö tavoitteeseesi vai et.

 

Miten päästä tavoitteeseen – menestyneiden ihmisten salaisuus!

 

Menestyneet sekä tavoitteisiin pääsevät ihmiset eivät tee suuria asioita erilailla lyhyellä tähtäimellä. Ero tulee siitä, että arjessa tehdään pieniä asioita erilailla pitkällä tähtäimellä. It’s all math. 

 

Lataa Ilmainen opas!  “7 ASIAA, JOTKA SINUN TULEE TIETÄÄ TAVOITETTA ASETTAESSA”


Click here to subscribe Ongelma piilee siinä, että huomiota kiinnitetään aivan liikaa lopputulokseen. 

Kuinka monta tavoitetta ihmisiltä jääkään saavuttamatta, koska lopputulokselle annetaan valtavan suuri painoarvo prosessin sijaan? 

Kumpaan asiaan sinä oikeastaan pystyt vaikuttamaan? 

Siihen tavoitteeseen pääsemiseen (Lopputulos) vai valintoihin arjessa, jotka johtavat siihen lopputulokseen? (Prosessi) 

Kumpaan siis sitä fokusta ja energiaa kannattaa käyttää?  

Jokaisen tavoitteeseen pääsemisen sekä huippusuorituksen takana on sitkeää ja jatkuvaa työntekoa arjessa. Niitä pieniä hyviä valintoja, joita toistetaan, toistetaan ja toistetaan. 

Erittäin yksinkertaista, mutta kaikkea muuta kuin helppoa. 

Edellisessä vlogissa “Tavoitteiden Asettaminen – Miten Hyödymme Siitä” kävin läpi, miten voit hyötyä siitä, kun asetat itsellesi ison tavoitteen, ja pyrit sitä kohti.

Tässä vlogissa tulen kertomaan sinulle, kuinka pystyt pääsemään eroon niistä ajattelumalleista sekä tavoista, jotka estävät sinua pääsemästä tavoitteeseesi!

 

Naurettavan yksinkertainen resepti elämäntapamuutoksen onnistumiselle

Jos tapojen muuttaminen on edellytys tavoitteisiin pääsemiselle, niin mikä saa sitten sinut muuttamaan käyttäytymistäsi ja onnistumaan muutoksessa? 

Miksi joku toinen pääsi sinun tavoitteeseesi ensimmäisellä yrittämällä siinä, missä itse olet kamppailut useamman kerran?

 

Oletko pyrkimässä yliopistoon? Haluaisitko vaihtoon unelmiesi yliopistoon? Haluaisitko kerrankin onnistua tavoitteessasi pudottaa painoa? Mikä olisi unelmiesi työpaikka? Millaista olisi unelmiesi elämä?

 

Sinä voit jatkaa elämääsi juuri tismalleen sellaisena, kuin olet tähänkin päivään asti elänyt.

Yksi asia on silloin varmaa. Tulet elämään TÄYSIN samanlaista elämää myös huomenna, vuoden päästä sekä kymmenen vuoden päästä.

Jos haluat elää toisenlaista elämää vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua, sinun täytyy kyseenalaistaa ja muuttaa tapojasi sekä ajattelumallejasi.

Mitkä niistä estävät sinua menemästä eteenpäin? Mitkä hidastavat sinua?

Kukaan ei ole onnistunut kääntämään oman elämänsä kurssia vain sillä, että joku ylempi voima sai sen yhtäkkiä kääntymään. Se voima lähtee meistä jokaisesta itsestämme. Ja sinussakin on se voima!

Jos olet vastannut viimeisen vuoden aikana kysymykseen “mitä kuuluu” “no sitä samaa, arkea”. Olisiko aika tehdä jotain? Siinä arjessahan ei ole mitään pahaa, päin vastoin! Arki voi olla äärimmäisen mielenkiintoista, kivaa ja jotain, mitä odotat myös lomalta palatessasi.

Sinä itse päätät, minkälainen sinun arjestasi muodostuu. Ja tavoitteet ovat yksi älyttömän hyvä keino piristää sitä sun arkea!

Miten päästä tavoitteeseen?

7 Asiaa, joiden avulla mahdollistin jokaisen unelmani saavuttamisen

 

Hyvin asetettu tavoite on puoliksi saavutettu. Olen listannut 7 asiaa, jotka jokaisen tulisi tietää tavoitetta asettaessa. Itse olen saavuttanut oman unelmani, ja nämä seitsemän kohtaa mahdollistivat sen. 

Jos nämä kaikki kohdat on mietitty hyvin, on itse suunnitelman tekeminen sekä sen toteuttaminen huomattavasti helpompaa! 

Oletko asettanut itsellesi usein jonkun tavoitteen, mutta toistuvasti epäonnistunut siinä? 

 

Minulla voi olla ratkaisu ongelmaasi.

 

Lataa alla olevaa kuvaa painamalla ilmainen opas “7 ASIAA, JOTKA SINUN TULEE TIETÄÄ TAVOITETTA ASETTAESSA”, ja vältä tekemästä pahimmat virheet, jotka estävät sinua saavuttamasta tavoitteesi!

 

Lataa Ilmainen opas!  “7 ASIAA, JOTKA SINUN TULEE TIETÄÄ TAVOITETTA ASETTAESSA”

Click here to subscribe

Lue lisää:

“Tavoitteiden Asettaminen – Miten Hyödymme Siitä?”

“Motivaatio Hukassa? – Löydä Kadonnut Motivaatiosi!”

“Menestyminen – Hyödynnä potentiaalisi”